Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på webshoppen udbudt af NORDIC-fit ApS

Ved specielle kampagner, kan der være forbehold ved enkelte varer, der er undtaget et tilbud / rabatkode der normaltvis gælder hele hjemmesiden.

1. BETALING

Pengene hæves ved ordre produktion opstart.

Der kan betales med VISA, VISA/Dankart, Mastercard og Maestro.

Vi hæver ikke penge før varen er leveret, dog skal det nævnes at pengene bliver sat i venteposition hos betalingssystemet dagen efter orden er lavet.

2. LEVERING

BEMÆRK: Du bestiller et unikt produkt, der skal bestilles hjem og trykkes direkte til dig. Derfor er leveringstiden op til 3 uger fra ordren er bestilt, til at du modtager din pakke. Men normal leveringstid er 3-7 hverdage.

Vi sender alle pakker med et track & trace nummer, så din pakke altid kan spores. Der skal beregnes minimum 3-7 dages levering.

3. FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kap. 4.

14 dages fortrydelsesret.


Dog skal hertil nævnes, at du køber et produkt som er trykt direkte til den enkelte kunde. Derfor returneres der 40% af det fulde beløb på en angivet ordre ved returnering eller fortrudt køb.

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen eller den første levering i hænde.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail).

Hvordan fortryder du?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til NORDIC-fit ApS. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til NORDIC-fit ApS. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Medmindre andet er aftalt, skal du selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har NORDIC-fit ApS i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbageleveringen dog NordicFit ApS.

Dog skal hertil nævnes, at du køber et produkt som er trykt direkte til den enkelte kunde. Derfor returneres der 40% af det fulde beløb på en angivet ordre ved returnering eller fortrudt køb.

Det samme gælder ved ombytning af dit produkt. Der er tale om et unikt produkt, som er trykt til den enkelte kunde. Derfor ved ombytning af størrelse, eller farve, vil kunden blive opkrævet 40% af det fulde beløb, som varens nypris. 

Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

STRONG-fit
Granbakken 2
8860 Ulstrup
Betingelser for at fortryde aftalen

Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

NORDIC-fit ApS forbeholder sig retten til at afvise at modtage en vare, som følge af beskadiget original emballage på varer, hvis emballage er en del af varen. Eksempel herpå er sko, hvor kassen er beskadiget.
Information du skal være opmærksom på:

Korrekt udfyldt seddel, let læselig eller mail sendes med ordrenummer
Varen skal indeholde originale hangtags & labels
Tydelig notering af ordrenummer

Hvis én eller flere af overstående krav ikke er opfyldt forbeholder NordicFit ApS sig retten til at returnere varen til kunden.

Såfremt NORDIC-fit ApS vurderer, at varen er brugt, returneres varen til kunden.

Pengene retur:

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb må du forvente op til 7 dage fra den dag, varen er NORDIC-fit ApS i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

4. REKLAMATION

Når du handler hos NORDIC-fit ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Oplysninger:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter NORDIC-fit ApS’ sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

  1. PERSONOPLYSNINGER

Når du handler hos NORDIC-fit ApS, beskytter vi dine personlige oplysninger. NORDIC-fit ApS ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige informationer behandles.

NORDIC-fit ApS er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til dem, eller som de får oplyst, når du handler hos NORDIC-fit ApS. Oplysningerne opbevares hos NORDIC-fit ApS, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger til NORDIC-fit ApS, bekræfter du samtidigt, at NORDIC-fit ApS kan anvende den indsamlede information til at opfylde deres forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. NORDIC-fit ApS kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når de skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte NORDIC-fit ApS og få oplyst, hvilke personlige oplysninger de har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at NORDIC-fit ApS bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

NORDIC-fit ApS formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for NORDIC-fit ApS. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære danske domstole.

Disse handelsbetingelser er senest redigeret den 25/04-2017.